Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Globaal tussen de 6 en 10 behandelingen met het principe dat een huid met weinig pigment en donkere beharing, de huid is die het snelst definitief onthaart. 

Kan iedereen behandeld worden?

Qua huidskleur tot de teint van Patty Brard.
Qua kleur van de beharing: wit, grijs en rood haar bevatten te weinig pigment dus dit is niet succesvol cq teveel behandeling, matig resultaat.

Mag ik tussen de behandelingen doorgaan met scheren?

Ja, in tegenstelling tot bijvoorbeeld harsbehandelingen hoeft u gelukkig geen haar te kweken. Er mag naar wens geschoren worden, niet harsen of met epilady dit beschadigt de haarzakjes en u heeft dan meer behandelingen nodig.

Wat doe ik voor de behandeling?

Niet te bruin. Liever geen gebruik van zonnebank in de week voor en na de behandeling. Het te behandelen gebied de avond voor de behandeling scheren – de flits gaat door de huid via de haar naar het haarzakje, bij stoppels gaat teveel energie naar de stoppel en komt er te weinig in het haarzakje.

Moet ik vrij nemen na de behandeling?

Nee, u kunt direct uw werkzaamheden hervatten. Geen pijn of ongemak achteraf, alleen een week de zon vermijden, indien onmogelijk, dan is het beter om met factor 30-50 smeren.

Wat is het verschil met een apparaat voor thuis gebruik?
Bijvoorbeeld Lumea van Philips

Deze apparaten hebben een lagere energie, en zorgen dat de haargroei wel vertraagd wordt maar niet definitief verdwijnt, dus eerst scheren en dan zelf flitsen met weinig resultaat. Met de Yperion die ook alle ziekenhuisapparatuur maakt weet je dat je voor het beste resultaat gaat!

Ik wil meerdere locaties ontharen, krijg ik korting?

Ondanks de zeer lage prijs werken wij met kortingen. Bespreek dit tijdens uw intake.

Hoeveel flitsen?

Wij geven een maximaal aantal flitsen per behandeling, vaste prijs, er komt dus geen extra bedrag bij voor extra flitsen. Vraag altijd wat u krijgt voor uw geld. Sommige instituten maken reclame met aanbiedingen. U krijgt bijvoorbeeld maar 4 flitsen per oksel, wij geven u er 10-14 zodat u in zo’n kort mogelijke tijd van uw ongewenste haargroei af bent.

Veilig?

En IPL behandeling is volkomen veilig, de lichtflits dringt slechts enkele millimeters door in de huid, alleen als er haren zitten word het licht omzet in warmte. Er is geen geleiding naar andere weefsels dus het is onmogelijk dat er andere beschadigingen toetreden.

Pijn?

De gevoeligheid van de zenuwuiteinden van de huid varieert per individu. Bijvoorbeeld het maantje in uw bovenlip is gevoeliger dan de uiteindes. En uw schaamlippen zijn gevoeliger dan boven op de vulva. Maar na de flits is de eventuele pijn acuut verdwenen, en de instelling van het apparaat gaat in overleg. Het moet niet erger voelen als een elastiekje dat tegen de huid schiet.

Voordelen:

Nooit meer harsen, scheren epileren, stoppels, jeuk of ingegroeide haren. Op naar een prachtig lichaam zonder beharing / overbeharing.

Tot snel in onze salon!

‘ Geen gemaar, na uw bezoek aan All Nails definitief nergens meer haar! ‘