AANBRENGEN VAN DE Silc Skin

Het is belangrijk dat u nauwlettend alle instructies volgt voor het gebruik. Gebruik geen bodylotion, parfum, poeder of andere huidverzorgingsproducten voor het gebruik. Het vermindert de kleefkracht van de gelpad. Afhankelijk van huidtype en transpiratiegraad bedraagt de kleefduur ± 6 weken.

 

 

1. REINIG UW HUID: DIT IS DE BELANGRIJKSTE STAP
Reinig uw borst met milde zeep en water om lichaamsolie en resten te verwijderen van de huid. Droog uw huid af met een zachte handdoek.
Gebruik géén poeder, bodylotion, olie of parfum op de plaats waar u de Silc Skin gelpad moet plaatsen.

2. AANBRENGEN OP UW BORST
Ga voor een spiegel staan of ga liggen en gebruik uw hand om de gelpad licht naar binnen te buigen, waarbij de niet klevende zijde naar de palm wijst, en hierdoor een lichte verticale vouw vormd. Dit proces neemt slechts enkele seconden in beslag. Het kussen moet aan de uiterste randen met de vingertoppen worden vastgepakt.
Probeer het zelfklevende gedeelte niet aan te raken.

Plaats de verticaal gebogen middenlijn van het kussen (zelfklevende kant richting huid) naar het midden van de borst of het gedeelte dat behandeld moet worden. De onderkant van het ‘hart’ moet comfortabel boven de borsten rusten en er niet strak tussen. Het kussen mag comfortabel rusten aan de basis van de hals. Nadat het zelfklevende gedeelte is bevestigd op de centrale lijn van de huid, kunt u het kussen loslaten om zo deze weer open te laten vouwen naar zijn oorspronkelijke vorm. Druk het kussen stevig op zijn plaats met lichte druk van de vingertoppen van het centrum naar de randen toe. Als laatste drukt u stevig met uw palm in het midden van het ‘hart’ en zit het gelpad goed op zijn plaats.


Handige tip: Houd uw schouders en armen naar achteren, zodat u het gebied rondom het decolleté strekt en bestaande rimpels worden ‘geopend’.

Belangrijk

 

 

Silk Skin is niet aan te raden aan vrouwen met een gevoelige huid. Gebruik het product niet op open snijwonden, krassen, enige vorm van huidafwijking, door de zon verbrande huid, geirriteerde of verbrande huid. We adviseren dat u dit product niet meer dan 8 uur aaneengesloten draagt. Als zich enige irritatie voordoet, raden wij u aan te stoppen met gebruik van het product.

Oudere huid geeft misschien niet dezelfde resultaten als een jonge huid of het effect is misschien niet zo ingrijpend na gebruik, maar verbetering moet zichtbaar zijn. Resultaten zullen varieëren. Dit product kan geen ouderdoms plekken verhelpen; hoewel het wel na elk gebruik de huid licht zal vernieuwen. Silk Skin heeft veel zorg aan het product besteed en een betrouwbaar product op de mark gebracht. Het gepatenteerde zelfklevende materiaal is succesvol getest op vele huidtypes en vrouwen variërend in leefdtijd van 22 tot 62 jaar. Gebruik het niet als uw huid gevoelig is bij bedekking voor langere tijd. Er kunnen verschijnselen van zweten of lichte jeuk optreden. Stop het gebruik als het dragen van het gelpad hierdoor oncomfortabel word. Gebruik de producthandleiding op de achterzijde van de verpakking nauwkeurig en houd uw product schoon!