Archive for the 'Nieuws' Category6 keer bikinilijn van € 300,- naar € 200,-
6 keer oksels van € 210,- naar € 150,-

*De korting geldt alleen als het bedrag in een keer volledig wordt betaald.Actie bij ontharen bikinilijn: oksels extra voor slechts € 10.- Combinatie van € 85,- voor € 60,-.

Actie onderbenen: van € 150,- naar € 80,-

Actie bij ontharen rug: schouders extra voor slechts € 5,-. Combinatie van € 170,- voor € 125,-.

Mooi verzorgde handen en gelakte nagels zijn steeds vaker te bewonderen bij Nederlandse vrouwen. Je handen zijn een belangrijk onderdeel van je totale look. Handen zijn altijd zichtbaar en OPI heeft het initiatief genomen voor de OPI MOOIE HANDEN AWARD die jaarlijks wordt uitgereikt aan de vrouw met de mooist verzorgde handen & nagels van Nederland. De eerste award is op 21 juli 2011 uitgereikt aan Candy Dulfer.


Handen trend

In het buitenland laten vrouwen al langer hun handen professioneel verzorgen bij een nagelstudio of schoonheidssalon. Deze trend is nu ook in Nederland flink in opkomst. Je kunt helemaal los gaan met de laatste ontwikkelingen op nagelgebied. Van pastel- en transparante sorbet nagellakkleuren tot apps (stickers) voor op je nagels en shatters die een craquelé effect geven. Ook handverzorging is een onderdeel dat steeds meer vrouwen opnemen in hun beauty regime. Waarom wel een dure verzorgende crème op je gezicht smeren en je handen vergeten? Juist aan de handen kun je iemands ware leeftijd aflezen. Hoog tijd om ook je nagels en handen eens te vertroetelen!


Candy Dulfer

OPI heeft de eerste OPI MOOIE HANDEN AWARD 2011 uitgereikt aan Candy Dulfer. Anja Happé van OPI: “Candy heeft mooie slanke handen en lange vingers. Het is duidelijk te zien dat zij haar handen en nagels goed verzorgt. In haar beroep staan haar handen vaak in de spotlights dus zorgt ze ervoor dat haar handen echte blikvangers zijn. Ze durft ook te variëren met kleuren, een terechte winnares dus van deze eerste OPI award en uitgebreid OPI pakket”.Ingegroeide haren en ontstoken haarzakjes na het scheren of epileren zijn voorgoed voorbij!

Met IPL verdwijnt de overtollige en ongewenste haargroei in een aantal behandelingen.
In 4 tot 6 behandelingen bent u meestal al +/- 75% van het ongewenste haar kwijt!
Alle haartjes die in de actieve groeifase zitten en worden behandeld met de IPL zijn verder uitgeschakeld en zullen nooit meer terug komen.
Vaak worden haren die nog in de rustfase zitten ook beschadigd en komen al minder dik en of hard in de groeifase.
Per flits, het apparaat heeft een raakvlak van 9cm2, worden tientallen haarzakjes geraakt. 

Wat is I.P.L. oftewel Intense Pulsed Light/Radio Frequentie?
Intense Pulsed Light/Radio Frequentie, IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie of flitsen genoemd, is een ontharingstechniek die veelvuldig wordt toegepast bij medische en cosmetische behandelingen. Het is een ideale en veilige techniek voor definitief ontharen. IPL werkt op basis van zichtbaar, hoog energetisch licht dat op de huid wordt gericht. De lichtflits, die maar een fractie van een seconde duurt, zorgt ervoor dat het haar verdwijnt en niet meer terugkomt. Het licht van de flits gaat via het pigment in het haar naar het haarzakje. Daar wordt het licht omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de melanine in het haarzakje afgebroken, waardoor er geen nieuwe haar meer kan ontstaan.