ProSkin introduceert Silc Skin…
… een nieuw gepatenteerd product om decolleté rimpels te voorkomen

 

Vrouwen die op hun zij slapen zullen wakker worden met rimpels en plooien op hun borst/decolleté. Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag, maar na een tijdje zullen de rimpels langzaam aan dieper worden en opvallender worden voor jezelf en anderen. Het Silc Skin hartvormige gelpad is wellicht de juiste oplossing voor u om dit verschijnsel te voorkomen. U heeft direct resultaat en zult versteld staan van de verbluffende resultaten.Ondersteuning tijdens de nachtrust voor vrouwen die op hun zij slapen en hiermee decolleté rimpels voorkomen.

 

Wordt U ‘s ochtends wakker met rimpels  op uw borst en decolleté?
Silc Skin is een medisch verantwoord zelfklevend gelpad wat op de borst gedragen word tijdens het slapen of uitrusten. Gebruikmakend van een ultra-licht gelpad, kan Silc Skin het rimpelvrije decolleté teruggeven dat u eens had door te voorkomen dat bestaande lijnen dieper worden of dat er nieuwe ontstaan wanneer u op uw zij slaapt.

 

Bedek uw hart tijdens  de nachtrust om ontsierende rimpels tegen te gaan !
Plaats het zelfklevende gelpad op borst/decolleté voor het slapen gaan of breng voor een paar uur aan tijdens een rustperiode om die ongewenste rimpels weg te werken en het huidoppervlak een meer jeugdige en soepele structuur te geven. Met herhaald gebruik kunnen de meeste rimpels zo goed als verdwijnen of helemaal nooit meer terug komen. Gebruik van het gelpad kan ervoor zorgen dat de rimpels nooit gevormd worden. ‘s Morgens kunt u ontwaken met een rimpelvrije borst/decolleté ongeacht uw leeftijd!

 

Wilt u een mooi glad decolleté?

  • Bent u zich aan het voorbereiden voor een fotoshoot of video?
  • Draagt u graag een onthullende jurk op formele gelegenheden?
  • U hoeft zich niet te schamen om laag uitgesneden topjes, bikinitopjes, open blouses of kleding voor een speciale avond met uw geliefde te dragen.

 
 

Gebruik ze na een borstvergroting. Begin er nu mee voordat het iemand opvalt!

 

Comfortabel en direct resultaat
Het ‘hart’ serie gelpad van Silc Skin zit erg comfortabel. Nadat u een aantal weken het product gebruikt heeft zult u nooit meer zonder naar bed willen gaan!
U hoeft geen weken te wachten om te zien of het product werkt;
u zult het resultaat de volgende ochtend al zien!

 

Veilig product
Silc Skin heeft veel zorg aan het product besteed en een veilig product op de mark gebracht. Het gepatenteerde zelfklevende materiaal is succesvol getest op vele huidtypes en vrouwen met variërende leeftijd van 22 tot 62 jaar.