Yperion Technology:Definitieve ontharing door middel van flitslicht 

Er is een nieuwe behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslicht! Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties. Het werkt zo: de lichtflits wordt door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte, deze warmte zal de haarwortel vernietigen. Het is wel noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten. Een technologische doorbraak!


Alle ongewenste haren weg

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding.  Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig.

 

Direct na de 1e behandeling zichtbaar resultaat
Ongeveer 10 tot 15 dagen na de behandeling met de Or light, zullen de haren in het behandelde gebied uitvallen. Omdat je alleen de haarwortel van de haren in de groeifase kan vernietigen, dient de behandeling ongeveer 6 tot 10 keer herhaald te worden om de 6 weken. Na de 1e behandeling is er direct resultaat zichtbaar. Dus waarom nog harsen als u nu kunt overstappen op deze revolutionaire, pijnloze en permanente manier van ontharen?!


 


Verdere informatie
De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is, dus gelieve 1 week voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Ook na de behandeling een aantal dagen uit de zon blijven. De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden. Wel is scheren of knippen voor en tijdens de ontharingskuur toegestaan. De eerste behandelingen worden gegeven om de 6 weken. Hierna worden de tussenliggende perioden verlengd tot maximaal 12 weken.


Prijzen

Vergelijk de prijzen eens met wat je op dit moment uitgeeft aan ontharen zoals: harsen, scheerschuim en mesjes, ontharingscrème of misschien wel elektrisch epileren! En de duur van het resultaat. Scheren en harsen behoren nu tot het verleden.