Wordt u ‘s ochtends wakker met rimpels op uw borst en decolleté?

Silc Skin is een medisch verantwoord zelfklevend gelpad wat op de borst gedragen wordt tijdens het slapen of uitrusten. Gebruikmakend van een ultra-licht gelpad, kan Silc Skin u de rimpelvrije borst/decolleté teruggeven die u eens had door te voorkomen dat bestaande lijnen dieper worden of dat er nieuwe ontstaan wanneer u op uw zij slaapt. Vrouwen die op hun zij slapen zullen wakker worden met diepe rimpels en plooien op hun borst/decolleté. Normaal gesproken verdwijnen deze rimpels gedurende de dag, maar na een tijdje zullen de rimpels langzaam aan dieper worden en opvallender worden voor jezelf en anderen. Het Silc Skin hartvormige gelpad is wellicht de juiste oplossing voor u om dit verschijnsel te voorkomen. U heeft direct resultaat en zult versteld staan van de verbluffende resultaten.

• Zelfklevende laag is medisch getest en huidvriendelijk
• Laat geen sporen na
• Is gemakkelijk aan te brengen en “pijnloos” te verwijderen
• Duurzaam product
• Duidelijke en uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing
• Niet geschikt voor een gevoelige huid

Het anti-rimpel gelpad is elke nacht te gebruiken!

Levensduur

Afhankelijk van huidtype en transpiratiegraad bedraagt de kleefduur ± 6 weken. U kunt het gelpad ook met tussenpozen gebruiken, dus bijvoorbeeld alleen wanneer u weet dat u kleding gaat dragen met een laag decolleté. Gemiddeld kunt het gelpad 45 keer gebruiken. De kleefkracht is niet oneindig, door het schoonmaken, resten van cremes en oliën verliest de kleefstof op den duur haar werking.

Dit product is het enige product in zijn soort op de markt wat werkelijk werkt en direct resultaat geeft. De prijs in vergelijking tot een goede creme of zelfs de meer kostbare (en pijnlijke) oplossingen zoals botox of fillers, is zeer onderscheidend. Een decolletécreme van een goed merk kost minstens evenveel maar geeft niet het resultaat dat de Silc Skin geeft en deze creme moet men ook weer opnieuw aanschaffen. Vergeet u bovendien niet dat u bespaart op de verzorgende nachtcreme voor het decolleté die u bij gebruik van het antirimpel gelpad niet meer aanbrengt.

De oplossing tegen decolletérimpels

Tot voor kort was er weinig aan decolleté en borstrimpels te doen. Uitgezonderd kostbare en vervelende Retinol of dermabracie behandelingen welke uiteindelijk maar een tijdelijk en vaak helemaal geen resultaat geven. Silk Skin is ontwikkeld om rimpels veroorzaakt door overmatig zonnen, veroudering en zwaartekracht te corrigeren en te voorkomen.
U zult ’s morgens zien dat uw rimpels zijn geabsorbeerd en zichtbaar zijn op het oppervlak van het gelpad. Het Silc Skin gelpad kan het vormen van plooien en rimpels door uw borstspieren, terwijl u slaapt, voorkomen. Zelfs overdag kunt u uw rimpels verminderen en wordt uw huid egaal.
Draag uw rimpels op uw gelpad en niet op uw borst/decolleté. Bij continue gebruik zullen de meeste rimpels zichtbaar verdwijnen of in het geheel niet meer terugkomen.
Gebruik van het Silk Skin gelpad voorkomt tevens het vormen van nieuwe rimpels.