Mooi verzorgde handen en gelakte nagels zijn steeds vaker te bewonderen bij Nederlandse vrouwen. Je handen zijn een belangrijk onderdeel van je totale look. Handen zijn altijd zichtbaar en OPI heeft het initiatief genomen voor de OPI MOOIE HANDEN AWARD die jaarlijks wordt uitgereikt aan de vrouw met de mooist verzorgde handen & nagels van Nederland. De eerste award is op 21 juli 2011 uitgereikt aan Candy Dulfer.


Handen trend

In het buitenland laten vrouwen al langer hun handen professioneel verzorgen bij een nagelstudio of schoonheidssalon. Deze trend is nu ook in Nederland flink in opkomst. Je kunt helemaal los gaan met de laatste ontwikkelingen op nagelgebied. Van pastel- en transparante sorbet nagellakkleuren tot apps (stickers) voor op je nagels en shatters die een craquelé effect geven. Ook handverzorging is een onderdeel dat steeds meer vrouwen opnemen in hun beauty regime. Waarom wel een dure verzorgende crème op je gezicht smeren en je handen vergeten? Juist aan de handen kun je iemands ware leeftijd aflezen. Hoog tijd om ook je nagels en handen eens te vertroetelen!


Candy Dulfer

OPI heeft de eerste OPI MOOIE HANDEN AWARD 2011 uitgereikt aan Candy Dulfer. Anja Happé van OPI: “Candy heeft mooie slanke handen en lange vingers. Het is duidelijk te zien dat zij haar handen en nagels goed verzorgt. In haar beroep staan haar handen vaak in de spotlights dus zorgt ze ervoor dat haar handen echte blikvangers zijn. Ze durft ook te variëren met kleuren, een terechte winnares dus van deze eerste OPI award en uitgebreid OPI pakket”.Comments are closed.